Week van de vrijwilliger: Levi krijgt erehaag in Middenschool Keerbergen

Week van de vrijwilliger: Levi krijgt erehaag in Middenschool Keerbergen

Week van de vrijwilliger: Levi krijgt erehaag in Middenschool Keerbergen

Het is deze week de week van de vrijwilliger. Overal in onze regio worden vrijwilligers dus in de bloemetjes gezet. Zo ook in de Middenschool van het Atheneum in Keerbergen. Daar trakteerden de leerlingen Levi op een indrukwekkende erehaag. Een duidelijk geëmotioneerde Levi komt elke donderdag naar de Middenschool waar hij onder meer helpt met toezicht houden en allerhande klusjes. Levi heeft het downsyndroom en werd door z'n zus, die in de school werkt, als vrijwilliger naar het Atheneum gehaald. Een beslissing die ze zich nog niet beklaagd hebben op school. En daarom wilden ze hem bedanken. Deze morgen kreeg hij een ontbijt, tijdens de middag was hij de orkestmeester bij zijn lijflied. 

Gerelateerd nieuws

  • Keerbergse duiven krijgen anticonceptiemiddel toegediend om overlast te verminderen

    Keerbergse duiven krijgen anticonceptiemiddel toegediend om overlast te verminderen

  • 80 jaar geleden speelde Keerbergen belangrijke rol in WOII, gemeenteraadslid Maarten Gabriels wil nu herdenking: "Mensen mogen dit niet vergeten"

    80 jaar geleden speelde Keerbergen belangrijke rol in WOII, gemeenteraadslid Maarten Gabriels wil nu herdenking: "Mensen mogen dit niet vergeten"

  • Handelaars blij dat werken dorpskern Keerbergen erop zitten: "Centrum is veel gezelliger, maar werken hebben lang geduurd"

    Handelaars blij dat werken dorpskern Keerbergen erop zitten: "Centrum is veel gezelliger, maar werken hebben lang geduurd"

  • Werken in centrum van Keerbergen vanaf vrijdag klaar, openingsfeest op zaterdag 29 juni

    Werken in centrum van Keerbergen vanaf vrijdag klaar, openingsfeest op zaterdag 29 juni

  • Nieuw reglement begraafplaatsen in Keerbergen: enkel naaste familie mag nog aanwezig zijn bij de begraving van de kist

    Nieuw reglement begraafplaatsen in Keerbergen: enkel naaste familie mag nog aanwezig zijn bij de begraving van de kist