Nieuws

Word jij onze nieuwe collega? ROBtv zoekt VIDEOJOURNALIST

Regionaal nieuws van bij ons, dat is ROBtv. Als onderdeel van mediagroep MEDIAHUIS is ROBtv hét ankerpunt van en voor elke Oost-Brabander. Elke dag brengen we die regio, in al zijn vormen en aspecten, tot bij jou op alle mogelijke platformen.

Waarom precies jij ?

Je hebt een scherpe pen en kan zelf je beelden maken en monteren. Ook organisatorisch ben je sterk, je bent stressbestendig en kan om met strikte deadlines. Als creatieve duizendpoot kan je ook nauwkeurig, stipt en planmatig werken. Je bent flexibel ingesteld, onregelmatige uren en weekendwerk schrikken je niet af. Je denkt online.

Wat de job inhoudt ?

Je maakt deel uit van de redactie van ROBtv. Daar maak je, samen met de andere journalisten, video’s over de regio met nieuws, portretten en andere reportages.

Je bent altijd op zoek naar relevant nieuws, en weet dat helder en kritisch maar objectief te vertalen in een video. Je kan snel veel informatie verwerken en pikt er net dat uit wat voor elke Oost-Brabander belangrijk is.

Je kan een nieuwsverslag of reportage van begin tot einde afwerken. Je zoekt de juiste mensen om te interviewen, doet zelf je research, schrijft je eigen teksten en verwerkt alles tot een interessant beeldverhaal. Je kan perfect overweg met een camera en montagesoftware of krijgt dat snel onder de knie.

Je beseft dat het nieuws geen eenmalige afspraak ’s avonds is, maar dat wat gebeurt onmiddellijk online beschikbaar moet zijn.

Je bent sterk in sociale media.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar niet het enige waar we belang aan hechten. Essentieel is dat je een nieuwsjager bent, die Oost-Brabant op zijn duimpje kent, weet wat er reilt en zeilt in de regio en die online sterk is.

Je bent onmiddellijk beschikbaar.

Wat je terug krijgt, is ...

- een boeiende en verantwoordelijke job (60%) met ruimte voor eigen initiatief

- de voordelen van een vast deeltijds contract in combinatie met de ruimte om te freelancen

- een inspirerende werkomgeving

- een heleboel fijne collega’s die je job nóg leuker maken.

Hoe solliciteren?

Stuur je cv en motivatiebrief vóór 15/03 naar jobs@robtv.be en we nemen zo snel mogelijk met jou contact op.