Zestiger uit Diest komt om het leven bij verkeersongeval op E314 in Lummen

Zestiger uit Diest komt om het leven bij verkeersongeval op E314 in Lummen

Zestiger uit Diest komt om het leven bij verkeersongeval op E314 in Lummen

 Een 60-jarige man uit Diest is afgelopen nacht overleden bij een ongeval op het Klaverblad in Lummen. De E314 werd een tijdlang afgesloten. Het ongeval gebeurde rond half één afgelopen nacht, op de E314 richting Leuven. De 60-jarige bestuurder botste tegen een traag rijdende vrachtwagen. Brandweer Zuid-West Limburg kwam ter plaatse om het slachtoffer uit zijn bestelwagen te bevrijden. Maar er kon geen hulp meer baten, de man overleefde de klap niet. De E314 werd volledig afgesloten zodat de hulpdiensten de weg konden vrijmaken. Al het verkeer werd omgeleid via Beringen en Luik.  


Wil jij meer Nieuws uit Diest ontvangen via WhatsApp? Klik dan HIER (enkel via smartphone). 

Gerelateerd nieuws

  • Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

    Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

  • Groen Diest is ambitieus, wil Grote Markt onder handen nemen en de stad mee besturen: "Iedereen die aan politiek doet wil in een meerderheid belanden"

    Groen Diest is ambitieus, wil Grote Markt onder handen nemen en de stad mee besturen: "Iedereen die aan politiek doet wil in een meerderheid belanden"

  • Nieuwe jongerenplek in Diest 'Textuur' opent in oktober

    Nieuwe jongerenplek in Diest 'Textuur' opent in oktober

  • Morgen opendeurdag op militair domein in Schaffen met demonstraties van onder meer de Federale Politie

    Morgen opendeurdag op militair domein in Schaffen met demonstraties van onder meer de Federale Politie

  • Jaarverslag politiezone Demerdal: Bijna één op vijf bestuurders te snel bij mobiele controles, inwoners voor meer dan een miljoen euro opgelicht via internet

    Jaarverslag politiezone Demerdal: Bijna één op vijf bestuurders te snel bij mobiele controles, inwoners voor meer dan een miljoen euro opgelicht via internet