Cannelloni rund carpaccio – asperges – dragonmayonaise – crumble

Cannelloni rund carpaccio – asperges – dragonmayonaise – crumble
Ingrediënten - voor 4 personen
- 6oo g carpaccio
- 12 asperges
- 2 gekookte eieren
- 2 el fijne kappertjes
- steelkappertjes
- 100 g rucola
Bereiding
- Geschilde asperges in kookpot met koud water en snuif zout
- Water op matig vuur tot kookpunt laten komen, even laten pruttelen en vervolgens van het vuur halen.
- Laat asperges er nog maar een 6 tal minuten in liggen.
- Asperges nog kort grillen.
- 2 gekookte eieren in stukjes hakken, samen met handvol peterselie en fijne kappertjes, afkruiden peper en zout
- Rundscarpaccio open leggen, kruiden peper en zout, 3 asperges erop en de mengeling van de eieren, peterselie en kappertjes, beetje rucola erop en oprollen tot een cannelloni.
Ingrediënten - voor 4 personen
-
50 g panko
-
50 g parmezaan
-
75 g peterselie
Bereiding
- Alles samen in de blender tot een groene crumble
Ingrediënten - voor 4 personen
-
50 g dragon
-
40 g peterselie
-
5 dl arachide olie
-
1 dl eigeel
-
3 el witte wijnazijn
-
3el mosterd
Bereiding
- Dragon, peterselie en arachide olie in blender tot groene olie.
- Eigeel, witte wijnazijn en mosterd in maatbeker
- Met staafmixer opwerken tot een mayonaise door de groene olie er in een straaltje bij te gieten
- Afwerken met peper en zout
- Dragonmayonaise uitsmeren op bord, cannelloni erop en afwerken met de groene crumble en steelkappertjes.