Cannelloni rund carpaccio – asperges – dragonmayonaise – crumble

Cannelloni rund carpaccio – asperges – dragonmayonaise – crumble

Ingrediënten - voor 4 personen

  • 6oo g carpaccio
  • 12 asperges
  • 2 gekookte eieren
  • 2 el fijne kappertjes
  • steelkappertjes
  • 100 g rucola


Bereiding

- Geschilde asperges in kookpot met koud water en snuif zout
- Water op matig vuur tot kookpunt laten komen, even laten pruttelen en vervolgens van het vuur halen.
- Laat asperges er nog maar een 6 tal minuten in liggen.
- Asperges nog kort grillen.
- 2 gekookte eieren in stukjes hakken, samen met handvol peterselie en fijne kappertjes, afkruiden peper en zout
- Rundscarpaccio open leggen, kruiden peper en zout, 3 asperges erop en de mengeling van de eieren, peterselie en kappertjes, beetje rucola erop en oprollen tot een cannelloni.

Ingrediënten - voor 4 personen

  • 50 g panko

  • 50 g parmezaan

  • 75 g peterselie

Bereiding

- Alles samen in de blender tot een groene crumble

Ingrediënten - voor 4 personen

  • 50 g dragon

  • 40 g peterselie

  • 5 dl arachide olie

  • 1 dl eigeel

  • 3 el witte wijnazijn

  • 3el mosterd

Bereiding

- Dragon, peterselie en arachide olie in blender tot groene olie.
- Eigeel, witte wijnazijn en mosterd in maatbeker
- Met staafmixer opwerken tot een mayonaise door de groene olie er in een straaltje bij te gieten
- Afwerken met peper en zout
- Dragonmayonaise uitsmeren op bord, cannelloni erop en afwerken met de groene crumble en steelkappertjes.