18 maanden cel voor diefstal met geweld aan het station van Leuven

18 maanden cel voor diefstal met geweld aan het station van Leuven

18 maanden cel voor diefstal met geweld aan het station van Leuven

De correctionele rechtbank van Leuven heeft 2 Leuvenaars veroordeeld tot 18 maanden cel en een boete van 800 euro voor diefstal met geweld. Aan het station sloegen en stampten ze een dertiger in elkaar, ze stalen ook 130 euro van hem. Daarnaast zijn ook 3 jongeren uit Aarschot veroordeeld tot werkstraffen van 100 uur voor brandstichting in de woning van een wijkagent. Het parket had tussen de 3 en 4 jaar cel met uitstel geëist maar de rechtbank hield rekening met het blanco strafregister van de jongeren.

Gerelateerd nieuws

 • Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

  Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

 • OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

  OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

 • Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

  Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

 • Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

  Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

 • Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?

  Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?