Aantal besmettingen blijft dalen

Aantal besmettingen blijft dalen

Aantal besmettingen blijft dalen

Voor het eerst in bijna 2 maanden daalt het aantal besmettingen in onze regio onder de 1.000 in twee weken tijd. 926 besmettingen waren er de voorbije twee weken en dat is maar liefst 20 procent minder dan de twee weken ervoor. De kanteling lijkt nu dus ingezet, want onze regio bleef ongeveer een maand hangen op hetzelfde plateau.

Gerelateerd nieuws

  • 200 lopers doen mee aan obstakelrun in Montfortcollege in Rotselaar: "We komen op plaatsen waar we anders niet mogen zijn"

    200 lopers doen mee aan obstakelrun in Montfortcollege in Rotselaar: "We komen op plaatsen waar we anders niet mogen zijn"

  • Jaarrekening stad Leuven: "Overschot van 21 miljoen euro, stad is financieel gezond"

    Jaarrekening stad Leuven: "Overschot van 21 miljoen euro, stad is financieel gezond"

  • Grootste collectie film-fotoromans te bewonderen in Universiteitsbibliotheek in Leuven

    Grootste collectie film-fotoromans te bewonderen in Universiteitsbibliotheek in Leuven

  • 5 zusters Mariadal gaan op zoek naar nieuwe bestemming voor klooster: "Wij zijn eindig, we willen dat onze waarden worden verdergezet"

    5 zusters Mariadal gaan op zoek naar nieuwe bestemming voor klooster: "Wij zijn eindig, we willen dat onze waarden worden verdergezet"

  • 5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

    5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren