Abdijentocht lokt 4600 sportievelingen naar Averbode

Abdijentocht lokt 4600 sportievelingen naar Averbode

Abdijentocht lokt 4600 sportievelingen naar Averbode

Donderdag namen 4.600 deelnemers deel aan de jaarlijkse Abdijentocht. Daarbij lopen of wandelen ze van de abdij van Tongerlo naar die van Averbode. Voor de lopers was er een parcours van 16 kilometer voorzien. De wandelaars konden kiezen tussen 16 of 33 kilometer. Nadien kon er genoten worden van een hapje en een drankje op het domein De Vijvers in Averbode.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

 • Frisdrankengigant Coca-Cola betaalt mee voor natuur Demerbroeken, nieuwe studie brengt opvallend resultaat: "Elke euro levert er acht op"

  Frisdrankengigant Coca-Cola betaalt mee voor natuur Demerbroeken, nieuwe studie brengt opvallend resultaat: "Elke euro levert er acht op"

 • Belgian Hammers hebben ticket voor Olympische Spelen beet: Haalt Jolien Vermeylen uit Averbode de selectie?

  Belgian Hammers hebben ticket voor Olympische Spelen beet: Haalt Jolien Vermeylen uit Averbode de selectie?

 • Scherpenheuvel-Zichem kiest resoluut voor Kringwinkel Hageland om textiel tweede leven te geven: "Zeker van hergebruik en recyclage"

  Scherpenheuvel-Zichem kiest resoluut voor Kringwinkel Hageland om textiel tweede leven te geven: "Zeker van hergebruik en recyclage"

 • Politie takelt 36 auto's en schrijft meer dan 50 boetes uit tijdens Sinksenfeesten in Averbode: "Nochtans veel plaats op gratis parkings"

  Politie takelt 36 auto's en schrijft meer dan 50 boetes uit tijdens Sinksenfeesten in Averbode: "Nochtans veel plaats op gratis parkings"

 • Ijskelder in Scherpenheuvel omgetoverd tot verblijfplaats voor vleermuizen: "Ze zijn belangrijk voor ons ecosysteem"

  Ijskelder in Scherpenheuvel omgetoverd tot verblijfplaats voor vleermuizen: "Ze zijn belangrijk voor ons ecosysteem"