Actiecomité in Tienen doet eigen verkeerstellingen: "Bereikbaarheidsplan gaat situatie verergeren"

Actiecomité in Tienen doet eigen verkeerstellingen: "Bereikbaarheidsplan gaat situatie verergeren"

Actiecomité in Tienen doet eigen verkeerstellingen: "Bereikbaarheidsplan gaat situatie verergeren"

Om hun protest tegen het nieuwe bereikbaarheidsplan kracht bij te zetten gaan de inwoners van de Grote Bergstraat en de Bostsestraat in Tienen verkeerstellingen doen. Ze gaan bijhouden hoeveel auto's er voorbij rijden in hun straat, en welke route ze nemen. De straten worden volgens het actiecomité gebruikt als sluiproute om de drukke ring te vermijden. En het nieuwe bereikbaarheidsplan, zou de situatie alleen maar erger maken. 

Gerelateerd nieuws

 • Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

  Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

 • Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

  Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

 • 41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

  41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

 • Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

  Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

 • Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"

  Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"