Action en JYSK komen naar Leuvenselaan in Tienen: werken gestart

Action en JYSK komen naar Leuvenselaan in Tienen: werken gestart

Action en JYSK komen naar Leuvenselaan in Tienen: werken gestart

Het is definitief: er komen een Action en JYSK in Tienen. De werken zijn deze week begonnen aan de Leuvenselaan, langs de E5 mode. Er staan nog oude villa's die ook deze week nog worden afgebroken. Er komt een handelspand met een Action, een JYSK en een ondergrondse parking met 80 plaatsen. Eind dit jaar gaan de winkels normaal gezien open. Dan is er nog ruimte voor een derde handelzaak, maar het is nog niet beslist welke dat gaat worden. Oorspronkelijk was er ook sprake van een Basic Fit, maar die komt uiteindelijk toch niet op deze locatie. Wel op de Veemarkt, op de locatie van voormalige kledingzaak Argo. Ook die gaat in het najaar normaal gezien open. 

Gerelateerd nieuws

  • Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

    Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

  • Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

    Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

  • Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

    Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

  • Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

    Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

  • RZ Tienen dient nieuwe omgevingsvergunning in voor bouw nieuwbouwcampus aan St.-Jan-site: "Op vlak van bereikbaarheid zetten we grote stap vooruit"

    RZ Tienen dient nieuwe omgevingsvergunning in voor bouw nieuwbouwcampus aan St.-Jan-site: "Op vlak van bereikbaarheid zetten we grote stap vooruit"