Anonieme politie onderschept man met cocaïne in Leuven

Anonieme politie onderschept man met cocaïne in Leuven

Anonieme politie onderschept man met cocaïne in Leuven

In Wijgmaal heeft een politiepatrouille in burger met anoniem voertuig een 24 jarige bestuurder uit Antwerpen betrapt met cocaïne. De man had nog geprobeerd de politie te ontvluchten, want toen de patrouille het verdachte voertuig aan kant wilde zetten, gaf de bestuurder plankgas. Tijdens zijn vlucht gooide hij een zakje met verschillende gebruikshoeveelheden cocaïne uit het raam. Uiteindelijk kon de Leuvense politie de Antwerpenaar in de Vuntlaan stoppen. Hij werd meegenomen naar het commissariaat. Zijn auto werd in beslag genomen. Een drugshond moet de auto nu doorzoeken. De zaak werd overgemaakt aan het parket.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"