Auto met jong gezin belandt op dak nadat brug aan de Vaart open gaat

Auto met jong gezin belandt op dak nadat brug aan de Vaart open gaat

Auto met jong gezin belandt op dak nadat brug aan de Vaart open gaat

In Leuven is daarnet rond vijf uur een auto op zijn dak beland aan de Marie Thumas Durieux-brug aan de Vaart. De auto stond nog stil op de brug tussen de Aarschotsesteenweg en de Kolonel Begaultlaan op het moment dat er een boot aangevaren kwam. Toen de brug open ging om de boot door te laten, kantelde het voertuig en belandde het op zijn dak, op een slagboom. Er zaten drie passagiers in de wagen: een vader, een moeder en hun jonge kindje. De brandweer kon de drie bevrijden, ze zijn lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt uit hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren.  

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"