Automatisch samenvattingen maken van je cursussen? Acco lanceert samenvattingstool met AI

Automatisch samenvattingen maken van je cursussen? Acco lanceert samenvattingstool met AI

Automatisch samenvattingen maken van je cursussen? Acco lanceert samenvattingstool met AI

De Leuvense uitgeverij en boekhandel Acco lanceert een tool die automatisch samenvattingen kan maken van je cursussen. De website gebruikt daarvoor artificiële intelligentie. Zo kunnen studenten heel wat tijd uitsparen, en weten ze dat de samenvattingen correct zijn. Vanaf volgende week kan je de tool zelf gebruiken, voorlopig is dat nog gratis. Acco gaat nu een grote testfase doen met 20.000 studenten, daarna zal die wel betalend worden. Je kan de samenvattingstool wel alleen gebruiken voor online cursussen of boeken die je bij Acco koopt, via het bestaande leerplatform Sofia.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"