Bestuurder (18) onder invloed van drugs crasht in tuin na achtervolging van politie

Bestuurder (18) onder invloed van drugs crasht in tuin na achtervolging van politie

Bestuurder (18) onder invloed van drugs crasht in tuin na achtervolging van politie

Een bestuurder van 18 heeft afgelopen nacht een grote ravage aangericht in een voortuin in Veltem-Beisem, een deelgemeente van Herent. De jongeman was rond middernacht aan een alcoholcontrole in Everberg ontsnapt, waarna de politie de achtervolging inzette. In de auto zaten ook 3 jongeren van 17 jaar. Na een lange achtervolging crasht de jongeman uiteindelijk rond 1 uur 's nachts aan het kruispunt van de Leuvensesteenweg met de Graafschapslaan. Hij rijdt met zijn auto door een haag en komt tot stilstand tegen de gevel van een woning. Hij kan nog achteruit rijden en wegvluchten, maar de schade aan de auto is te groot waardoor de politie de jongeman kan inrekenen aan het station van Veltem-Beisem.  De bestuurder  was onder invloed van drugs. Hij bleef wel ongedeerd, ook de drie inzittenden van 17 jaar oud raakten niet gewond. De schade aan het huis en tuin is wel groot. 

Gerelateerd nieuws

  • Provincie Vlaams-Brabant zoekt buurtbewoners fietssnelweg F3 om mee fietsverkeer in kaart te brengen

    Provincie Vlaams-Brabant zoekt buurtbewoners fietssnelweg F3 om mee fietsverkeer in kaart te brengen

  • STUDIOGESPREK Hendrik Tuerlinckx zet punt achter carrière en blikt ook al vooruit: "Met extra sponsoring aansluiting maken met top 2"

    STUDIOGESPREK Hendrik Tuerlinckx zet punt achter carrière en blikt ook al vooruit: "Met extra sponsoring aansluiting maken met top 2"

  • Pieter Heemeryck knap derde op T100 in Singapore: "Ik toon dat ik m'n voet naast beste triatleten ter wereld kan zetten"

    Pieter Heemeryck knap derde op T100 in Singapore: "Ik toon dat ik m'n voet naast beste triatleten ter wereld kan zetten"

  • Leuvense Conservatorium SLAC opent volgend schooljaar nieuwe afdeling in Herent

    Leuvense Conservatorium SLAC opent volgend schooljaar nieuwe afdeling in Herent

  • Frederik Vansina uit Herent is nieuwe nummer één van Defensie

    Frederik Vansina uit Herent is nieuwe nummer één van Defensie