Blijft Würst ondanks faillissement toch bestaan in Leuven?

Blijft Würst ondanks faillissement toch bestaan in Leuven?

Blijft Würst ondanks faillissement toch bestaan in Leuven?

Würst, de keten van hotdog restaurants die televisiekok Jeroen Meus mee oprichtte en dat ook een filiaal in Leuven heeft, is failliet. Dat heeft de Leuvense rechtbank van Koophandel aan onze redactie bevestigd. Het bedrijf draaide vorig jaar 85 000 euro verlies en heeft zelf de boeken neergelegd. Meus is ondertussen geen zaakvoerder meer. Een curator gaat nu wel onderzoeken of nog enkele activiteiten in Leuven behouden kunnen blijven.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"