Brouwerij Stella Artois nodigt buren uit voor kerstdiner

Brouwerij Stella Artois nodigt buren uit voor kerstdiner

Brouwerij Stella Artois nodigt buren uit voor kerstdiner

De brouwerij van Stella Artois is een icoon in Leuven, maar voor de buren van de Brouwerij is het niet altijd even prettig om er vlak naast te wonen. Daarom organiseerde Ab Inbev gisterenavond voor hen een kerstdiner met sfeermuziek. Zo'n 60 mensen die naast de brouwerij wonen, kregen een uitnodiging in de bus. Op het menu staat, hoe kan het ook anders, bier.  Het feest zet ook de historische link tussen Stella en Kerstmis nog eens in de kijker want het bier ontstond eigenlijk als speciaal kerstbier van de vroegere Artois Brouwerij.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"