Burger King wil restaurant openen vlakbij Lunch Garden en Mc Donalds in Diest

Burger King wil restaurant openen vlakbij Lunch Garden en Mc Donalds in Diest

Burger King wil restaurant openen vlakbij Lunch Garden en Mc Donalds in Diest

Voor een Whopper of een Crispy Chicken hoef je binnenkort in onze regio niet alleen meer langs de E40 in Heverlee te zijn. Want Burger King gaat mogelijk een filiaal openen in Diest. De keten van hamburgerrestaurant heeft een bouwvergunning aangevraagd voor een vestiging op de kruising van de Leuvensesteenweg met de Reustraat. Specifiek gaat het over de hoek van de grote parking van de Carrefour. Vlakbij de Lunch Garden dus, maar ook de Mc Donalds ligt amper 200 meter verderop. Wanneer het restaurant er precies komt, is nog niet bekend. 

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

    Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."