Compagnie Tartaren presenteert eerste miniserie 'Hotelzeepke'

Compagnie Tartaren presenteert eerste miniserie 'Hotelzeepke'

Compagnie Tartaren presenteert eerste miniserie 'Hotelzeepke'

Het Leuvens stadsgezelschap Compagnie Tartaren komt binnenkort met zijn eerste miniserie 'Hotelzeepke' brengt het verhaal van een klein familiehotel. Elke aflevering komt er een nieuwe, verrassende gast binnen in het hotel. Die zet dan een bepaald maatschappelijk thema op de agenda. Zo krijg je afleveringen over onder meer huiselijk geweld, migratie of sociale tewerkstelling. In totaal zijn er 4 afleveringen die ongeveer een kwartier duren. Vrijdag gaat de serie in première in Cinema Zed in Leuven. De vier afleveringen worden er als marathonuitzending na elkaar vertoond.

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"