Diest vervangt verlichting in 14 straten door LED-lampen

Diest vervangt verlichting in 14 straten door LED-lampen

Diest vervangt verlichting in 14 straten door LED-lampen

De stad Diest gaat vanaf maandag 13 mei in veertien straten de straatverlichting vervangen, er komen energiezuinige LED-lampen. De meeste hinder wordt verwacht in de Leuvensestraat, de Schuttershofstraat en de Egide Alenusstraat. Daar is tijdens de werken een lokaal parkeerverbod van kracht. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werken op dinsdag 28 mei klaar.

Gerelateerd nieuws

 • 10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

  10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

 • Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

  Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

 • Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

  Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

 • Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

  Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

 • Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"

  Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"