Dinsdagmarkt in Tienen gaat binnenkort weer op Grote Markt door

Dinsdagmarkt in Tienen gaat binnenkort weer op Grote Markt door

Dinsdagmarkt in Tienen gaat binnenkort weer op Grote Markt door

In Tienen verhuist de dinsdagmarkt na 2 jaar op 8 maart, dat is de dinsdag na de krokusvakantie, opnieuw naar de Grote Markt. Met de heraanleg van de Grote Markt verhuisde een groot deel van de dinsdagmarkt naar parking Kazerne op het Sint-Jorisplein. De Grote Markt is ondertussen volledig vernieuwd en werd begin december vorig jaar feestelijk heropend, maar toch verhuisde de dinsdagmarkt nog niet meteen naar haar oorspronkelijke locatie. Er moesten volgens burgemeester Katrien Partyka nog kleine werken gebeuren, zoals de aanleg van een fietsenstalling, en ook moest het marktreglement nog aangepast worden. Met de verhuis op 8 maart komen heel wat parkeerplaatsen opnieuw vrij op het Sint-Jorisplein op dinsdagvoormiddag, de stad gaat die dag ook feestelijk vieren.

Gerelateerd nieuws

  • Suikerrock kondigt 10 nieuwe namen aan voor zijpodia The Cube en The Palace: onder meer Leuvenaar Jokke en GOOSE-frontman Mickael Karkousse

    Suikerrock kondigt 10 nieuwe namen aan voor zijpodia The Cube en The Palace: onder meer Leuvenaar Jokke en GOOSE-frontman Mickael Karkousse

  • Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

    Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

  • Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

    Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

  • Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

    Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

  • Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

    Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"