Doelvrouw Nicky Evrard haalt voor het eerst in de clubgeschiedenis Gouden Schoen naar OHL

Doelvrouw Nicky Evrard haalt voor het eerst in de clubgeschiedenis Gouden Schoen naar OHL

Doelvrouw Nicky Evrard haalt voor het eerst in de clubgeschiedenis Gouden Schoen naar OHL

Een historisch moment voor voetbalclub Oud-Heverlee Leuven, want doelvrouw Nicky Evrard heeft voor het eerst in de clubgeschiedenis de Gouden Schoen naar Den Dreef gehaald. Evrard haalde het met 87 punten voorsprong van Tessa Wullaert en haar ploeggenote bij OHL Sari Kees. De Red Flame is meteen ook de allereerste doelvrouw die de Gouden Schoen in de wacht sleept. De Oost-Vlaamse van 27 heeft haar verkiezing onder meer te danken aan een erg knap EK afgelopen zomer. Daar bereikten de Flames voor het eerst de kwartfinale, enkele knappe strafschopreddingen van Evrard waren daarin cruciaal. Ook in de competitie doet ze het uitstekend, OHL staat aan de leiding na 15 wedstrijden, de doelvrouw kreeg nog maar 6 goals binnen. Deze Gouden Schoen is de bekroning van een erg knappe sportieve periode.




Wil jij meer Nieuws uit Leuven ontvangen via WhatsApp? Klik dan HIER (enkel via smartphone).  

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"