1563195712
Nieuws

EERSTE REACTIE André Peeters na beschuldigingen van fraude: "Zij zou in de eerste plaats voor haar eigen deur moeten kuisen"

embed
door Klaas Dewyngaert

In een eerste reactie aan ROB-tv meldt burgemeester André Peeters het volgende:

"Ik vind dat zeer krasse taal van Christel zelf. Zij extrapoleert haar eigen zaken naar de buitenwereld blijkbaar. Bij mijn weten is er in de audit op geen enkel ogenblik sprake van fraude binnen examens. Ik wil ook formeel bekennen dat die er wat mij betreft, nooit geweest zijn."

"Ik neem aan dat dat in een emotionele bui is dat zoiets gebeurt. Ik wil daar een beetje afstand van nemen, laat ons dat rustig bekijken. Maar nogmaals, ik kan alleen maar formeel ontkennen wat zij daar zegt, daar is helemaal niets van aan. Zij wil mij daar blijkbaar mee in het bad trekken, dat is heel jammer. Zij zou in de eerste plaats voor haar eigen deur moeten kuisen. Ik heb geen enkel idee waarover dit dossier zou kunnen gaan."

Op de vraag of hij verdere stappen gaat ondernemen, reageert hij eerder kalm:

"Ik ga dat eventjes rustig bekijken. Nogmaals, ik neem aan dat dat in een emotionele bui is... Ik neem aan dat Christel zich op dit moment niet gelukkig in haar vel voelt en dat ze dergelijke uitspraken doet. Uitspraken die volledig voor haar rekening komen. Ik ga dat echt enkele dagen laten betijen en dan zullen we zien wat er verder moet gebeuren."

Nieuws
  • «
  • Meer nieuws