Eigenaar supermarkt Exotic World in Leuven bedreigd met mes na diefstal

Eigenaar supermarkt Exotic World in Leuven bedreigd met mes na diefstal

Eigenaar supermarkt Exotic World in Leuven bedreigd met mes na diefstal

De eigenaar van supermarkt Exotic World in Leuven is dit weekend bedreigd met een mes. Twee mannen hadden net daarvoor gestolen uit de winkel. Toen de eigenaar hen achtervolgde en tegenhield haalde één van de twee een zakmes boven. De politie kon de mannen even later in de buurt arresteren. Het gaat om een man van 24 uit Hasselt en één van 30 uit Leuven. De man van 24 heeft een deel van de feiten bekend, de man van 30 ontkent alles. Het parket is nu een onderzoek gestart naar diefstal met bedreiging en wapenvertoon. De twee mannen zijn wel weer vrij.  

Gerelateerd nieuws

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "Veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "Veel leuker dan stilzitten op een stoel"