Erfgoeddag staat komend weekend in het teken van 'De nacht'

Erfgoeddag staat komend weekend in het teken van 'De nacht'

Erfgoeddag staat komend weekend in het teken van 'De nacht'

Dit weekend staat de erfgoeddag op het programma.  Heel wat steden en gemeenten in onze regio maken dan ook van de gelegenheid gebruik om hun cultureel erfgoed nog eens in de kijker zetten. Thema dit jaar is de nacht. En dan is het in Leuven niet ver zoeken. De universiteitsstad focust vooral op, hoe kan het ook anders, historische cafés en uitgaansplaatsen. Want daaraan is er in Leuven natuurlijk geen gebrek. Al zullen de pintjes toch wat bitter smaken, want de café's zelf bezoeken, da's dit weekend natuurlijk nog niet aan de orde.

Gerelateerd nieuws

  • Dijlebrug in Rotselaar na jaar werken opnieuw open: "Een opluchting, het heeft lang genoeg geduurd"

    Dijlebrug in Rotselaar na jaar werken opnieuw open: "Een opluchting, het heeft lang genoeg geduurd"

  • Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

    Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

  • Damiaanbrug in Tremelo 6 weken afgesloten voor werken

    Damiaanbrug in Tremelo 6 weken afgesloten voor werken

  • Gemeenteraad Tervuren keurt stedenbouwkundige verordering goed: "Belangrijk, we beschermen zo de open ruimte en groene karakter van onze gemeente"

    Gemeenteraad Tervuren keurt stedenbouwkundige verordering goed: "Belangrijk, we beschermen zo de open ruimte en groene karakter van onze gemeente"

  • Stad Leuven beschermt grote woningen: niet meer opsplitsen in kleinere woningen

    Stad Leuven beschermt grote woningen: niet meer opsplitsen in kleinere woningen