Franks Atelier uit Korbeek-Lo opent tweede pop-up kapsalon

Franks Atelier uit Korbeek-Lo opent tweede pop-up kapsalon

Franks Atelier uit Korbeek-Lo opent tweede pop-up kapsalon

Na bijna twee maanden mogen de kapperszaken vandaag eindelijk weer open, en dat zorgt voor lange wachtlijsten. Daarom opende kapper Franks Atelier uit Korbeek-Lo een tweede pop-up kapsalon. Zo kunnen ze meer klanten ontvangen. En die zijn vooral blij dat ze eindelijk iets kunnen doen aan hun corona-kapsel.

Gerelateerd nieuws

 • Buitenspeeldag lijkt meer op binnenspeeldag, maar dat kan de pret niet drukken: "Het is een beetje slecht weer maar dat maakt het niet erger om binnen te spelen."

  Buitenspeeldag lijkt meer op binnenspeeldag, maar dat kan de pret niet drukken: "Het is een beetje slecht weer maar dat maakt het niet erger om binnen te spelen."

 • Gekantelde vrachtwagen verspert bijna volledige E40 in Haasrode richting Leuven, kijkfile in andere richting

  Gekantelde vrachtwagen verspert bijna volledige E40 in Haasrode richting Leuven, kijkfile in andere richting

 • Jules Verbist is 84 en geeft nog altijd training aan de reserven van Bierbeek: "Ik heb mijn hart verloren aan deze jongens"

  Jules Verbist is 84 en geeft nog altijd training aan de reserven van Bierbeek: "Ik heb mijn hart verloren aan deze jongens"

 • Nieuw vredesmonument langs spoorlijn in Bierbeek geplaatst: "Het doet nadenken over de gevolgen van racisme en onverdraagzaamheid"

  Nieuw vredesmonument langs spoorlijn in Bierbeek geplaatst: "Het doet nadenken over de gevolgen van racisme en onverdraagzaamheid"

 • Aantal verkeersongevallen met gewonden in politiezone Lubbeek daalt voor 't eerst in vijf jaar: "Ook trajectcontrole in Holsbeek mist zijn effect niet"

  Aantal verkeersongevallen met gewonden in politiezone Lubbeek daalt voor 't eerst in vijf jaar: "Ook trajectcontrole in Holsbeek mist zijn effect niet"