Gekantelde vrachtwagen verspert bijna volledige E40 in Haasrode richting Leuven, kijkfile in andere richting

Gekantelde vrachtwagen verspert bijna volledige E40 in Haasrode richting Leuven, kijkfile in andere richting

Gekantelde vrachtwagen verspert bijna volledige E40 in Haasrode richting Leuven, kijkfile in andere richting

Er staat een lange file op de E40 richting Leuven nadat een vrachtwagen in de berm belandt ter hoogte van Haasrode omdat de chauffeur de controle over het voertuig verloor. De aanhangwagen ligt dwars over de weg waardoor al het verkeer over één rijbaan moet. Ondertussen staat er al een kilometerslange file en loopt de vertraging op tot een uur. Omdat de lading van de trailer, spinazie, verspreid over de weg ligt verloopt de opruim moeilijk. Er wordt de komende uren dus nog veel hinder verwacht. Wie kan vermijdt de regio dus best. Ook in de andere richting, Tienen dus, staat er ondertussen al een kijkfile.

Gerelateerd nieuws

  • Buitenspeeldag lijkt meer op binnenspeeldag, maar dat kan de pret niet drukken: "Het is een beetje slecht weer maar dat maakt het niet erger om binnen te spelen."

    Buitenspeeldag lijkt meer op binnenspeeldag, maar dat kan de pret niet drukken: "Het is een beetje slecht weer maar dat maakt het niet erger om binnen te spelen."

  • Jules Verbist is 84 en geeft nog altijd training aan de reserven van Bierbeek: "Ik heb mijn hart verloren aan deze jongens"

    Jules Verbist is 84 en geeft nog altijd training aan de reserven van Bierbeek: "Ik heb mijn hart verloren aan deze jongens"

  • Nieuw vredesmonument langs spoorlijn in Bierbeek geplaatst: "Het doet nadenken over de gevolgen van racisme en onverdraagzaamheid"

    Nieuw vredesmonument langs spoorlijn in Bierbeek geplaatst: "Het doet nadenken over de gevolgen van racisme en onverdraagzaamheid"

  • Aantal verkeersongevallen met gewonden in politiezone Lubbeek daalt voor 't eerst in vijf jaar: "Ook trajectcontrole in Holsbeek mist zijn effect niet"

    Aantal verkeersongevallen met gewonden in politiezone Lubbeek daalt voor 't eerst in vijf jaar: "Ook trajectcontrole in Holsbeek mist zijn effect niet"

  • Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"

    Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"