Gemeente Oud-Heverlee zoekt nieuwe uitbater voor frituur op parking Zoet Water

Gemeente Oud-Heverlee zoekt nieuwe uitbater voor frituur op parking Zoet Water

Gemeente Oud-Heverlee zoekt nieuwe uitbater voor frituur op parking Zoet Water

De gemeente Oud-Heverlee is op zoek naar een nieuwe uitbater voor het frituur op de parking van het Zoet Water Park. De concessie van het huidige frituur loopt volgend jaar in maart af, vanaf dan kan het nieuwe frituur geplaatst worden.


Kandidaten kunnen zich melden tot 30 mei, maar ze moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo wil de gemeente dat het nieuwe frituur opgebouwd is met natuurlijke materialen, en speelt ook de lokale verankering van de frituur een rol. Dat kan gaan om het aanbieden van lokale producten of medewerkers tewerkstellen die in Oud-Heverlee wonen. De gemeente bekijkt ook de technische bekwaamheid van de nieuwe concessiehouder. De maandelijkse vergoeding bedraagt minstens 750 euro per maand.


Kandidaten kunnen zich via dit e-mailadres aanmelden, of hun kandidatuur inleveren in het gemeentehuis van Oud-Heverlee. Meer info vind je hier terug.

Gerelateerd nieuws

  • Horeca-uitbaters Zoete Waters ontevreden: "Klanten vinden geen parking meer"

    Horeca-uitbaters Zoete Waters ontevreden: "Klanten vinden geen parking meer"

  • Klaprozen staan overal in onze regio in bloei, volledig veld langs Expresweg in Haasrode

    Klaprozen staan overal in onze regio in bloei, volledig veld langs Expresweg in Haasrode

  • Masterplan Haasrode: 160 nieuwe woningen op komst in centrum

    Masterplan Haasrode: 160 nieuwe woningen op komst in centrum

  • Werken aan Waversebaan in Oud-Heverlee starten vandaag, in totaal worden zes straten opnieuw geasfalteerd

    Werken aan Waversebaan in Oud-Heverlee starten vandaag, in totaal worden zes straten opnieuw geasfalteerd

  • Nieuwe chef van ontmijningsdienst DOVO wil meer middelen: "De dreiging is ook hoogtechnologisch geworden"

    Nieuwe chef van ontmijningsdienst DOVO wil meer middelen: "De dreiging is ook hoogtechnologisch geworden"