Goed nieuws voor skaters in Diest: stad wil volgende zomer gloednieuw skatepark klaarhebben

Goed nieuws voor skaters in Diest: stad wil volgende zomer gloednieuw skatepark klaarhebben

Goed nieuws voor skaters in Diest: stad wil volgende zomer gloednieuw skatepark klaarhebben

Na meer dan anderhalf jaar, is er eindelijk goed nieuws voor skaters in Diest. Als alles volgens plan verloopt kunnen ze volgende zomer hun kunstjes weer tonen in het Warandepark, op een gloednieuw skateterrein. Het oude is al sinds midden vorig jaar dicht omdat de meeste toestellen compleet versleten zijn. De stad Diest wil het nieuwe skatepark daarom volledig in beton maken, zoals in Glabbeek bijvoorbeeld. Dat zorgt ook voor minder de geluidshinder. De werken zelf starten dus pas ten vroegste in maart. Maar vanaf de herfstvakantie kunnen skaters net als vorig jaar wel twee keer per week terecht in de Loods op de Citadel.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

    Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."