Groen Diest wil maatschappelijk werkers in plaats van deurwaarders om rekeningen te innen

Groen Diest wil maatschappelijk werkers in plaats van deurwaarders om rekeningen te innen

Groen Diest wil maatschappelijk werkers in plaats van deurwaarders om rekeningen te innen

Moet Diest bemiddelaars sturen naar inwoners die hun rekeningen niet kunnen betalen, in plaats van deurwaarders? Groen zou het graag zien gebeuren. Want volgens hen zorgen deurwaarders er alleen maar voor dat mensen nog dieper in de armoede worden geduwd. Volgens schepen van Financiën van Diest Maurits Vande Reyde doet de stad nu al veel om mensen met betalingsproblemen te helpen.

Gerelateerd nieuws

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

  • Dramatische avond in nationaal voetbal, zowel Betekom als Diest degraderen naar provinciale: "Deze club verdient dit niet"

    Dramatische avond in nationaal voetbal, zowel Betekom als Diest degraderen naar provinciale: "Deze club verdient dit niet"