Groot zinkgat op Grote Markt in Leuven

Groot zinkgat op Grote Markt in Leuven

Groot zinkgat op Grote Markt in Leuven

Tijdens de donderdagmarkt in Leuven is gisteren een zware vrachtwagen door de Grote Markt gezakt waardoor er een groot gat is ontstaan. Een lek in de riolering is de oorzaak. Het probleem is al bij al nog beperkt en begin volgende week gaan de stadsdiensten het lek herstellen en het gat dichtmaken.

Gerelateerd nieuws

  • Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

    Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

  • Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

    Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

  • 29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

    29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"