Hayabusa skydiveteam wint Bedford Challenge voor negende keer

Hayabusa skydiveteam wint Bedford Challenge voor negende keer

Hayabusa skydiveteam wint Bedford Challenge voor negende keer

Het Hayabusa skydiveteam met de broers Grauwels uit Diest heeft alweer een overwinning beet. Nu won het team de Bedford Challenge in Engeland, dat is het grootste indoor skydiving evenement ter wereld. /// Het was al voor de negende keer op een rij dat Hayabusa met de overwinning aan de haal ging op die internationale wedstrijd in een windtunnel. Door een glazen tube wordt een luchtstroom van 200km/u geblazen, elk team krijgt per ronde 35 seconden de tijd om figuren te vormen. Na tien ronden was het Diestse skydiveteam de beste. Over twee weken is Hayabusa te bewonderen op het WK indoor in Rijsel, daar hoopt het voor de tweede keer de indoor wereldtitel binnen te halen.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw blotevoetenpad in Diest: "leuk voor jong en oud, en gezellig omdat je het met hele gezin kan doen!”

    Nieuw blotevoetenpad in Diest: "leuk voor jong en oud, en gezellig omdat je het met hele gezin kan doen!”

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."