INDRUKWEKKEND: Podiumbouwer Stageco test podium voor Franse groep Indochine

INDRUKWEKKEND: Podiumbouwer Stageco test podium voor Franse groep Indochine

INDRUKWEKKEND: Podiumbouwer Stageco test podium voor Franse groep Indochine

Gisteravond kregen de buren van podiumbouwer Stageco in Tildonk een gratis muziek- en lichtspektakel aangeboden. Stageco dat wereldwijd gekend is voor z'n indrukwekkende podia, testte de nieuwe constructie voor de Franse rockgroep Indochine. Toen de podiumbouwer twee weken geleden begon met de opbouw, wilde hij niet kwijt voor wie het podium bedoeld was. Maar bij de testen van afgelopen weekend waren de leden Indochine duidelijk herkenbaar op de schermen. De Franse band start einde mei met haar Central Tour door Frankrijk en zal dat dus met deze imposante toren doen. In het verleden werkte Indochine al samen met Stageco. Onder meer voor een concert in het Stade de France in Parijs. De podiumbouwer laat weten dat de testen nu zijn afgelopen en dat de toren weer wordt afgebroken. 

Gerelateerd nieuws

  • Pierre Neuhard (90) uit Tildonk schrijft boek over zijn gezin in de Tweede Wereldoorlog: "Mijn vader is onherkenbaar teruggekomen"

    Pierre Neuhard (90) uit Tildonk schrijft boek over zijn gezin in de Tweede Wereldoorlog: "Mijn vader is onherkenbaar teruggekomen"

  • Haacht verkoopt materialen van oude skatepark, bieden kan tot en met 26 mei

    Haacht verkoopt materialen van oude skatepark, bieden kan tot en met 26 mei

  • Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

    Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

  • Haacht plaatst ANPR-camera's om zwaar verkeer tussen industriezone Hambos en Wijgmaalsesteenweg te weren

    Haacht plaatst ANPR-camera's om zwaar verkeer tussen industriezone Hambos en Wijgmaalsesteenweg te weren

  • Haacht organiseert participatieavond voor nieuw speelterrein aan het Heike in Wespelaar

    Haacht organiseert participatieavond voor nieuw speelterrein aan het Heike in Wespelaar