Jaarlijkse veegactie in Leuvense deelgemeenten gaat dinsdag van start

Jaarlijkse veegactie in Leuvense deelgemeenten gaat dinsdag van start

Jaarlijkse veegactie in Leuvense deelgemeenten gaat dinsdag van start

Vanaf dinsdag gaat de jaarlijkse veegactie in de Leuvense deelgemeenten van start. De stad zal voert parkeerverboden in tijdens de werken zodat stadmedewerkers ongestoord alle straten en straatkolken kunnen poetsen. Zo wilt de stad de deelgemeenten proper en klaar maken voor de zomermaanden want verstopte rioolkolken kunnen voor problemen zorgen bij zomerse onweren. Voor een overzicht van welke straat wanneer aan de beurt is kan je terecht op de website van de stad Leuven.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiƫnten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"