Jolien Vermeylen uit Averbode verkozen tot Triatlete van het Jaar

Jolien Vermeylen uit Averbode verkozen tot Triatlete van het Jaar

Jolien Vermeylen uit Averbode verkozen tot Triatlete van het Jaar

Triatlete Jolien Vermeylen uit Averbode is door de Belgische Triatlonfederatie uitgeroepen tot vrouwelijke triatlete van het jaar.  Een heel knappe bekroning voor Vermeylen. De triatlete van 28 finishte dit jaar bijvoorbeeld knap als tweede op de Wereldbeker in het Noorse Bergen. Verder werd ze met de Belgian Hammers, de gemengde estafetteploeg is dat, vierde op het EK in München. Met die ploeg wil Vermeylen het goed doen op de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Bij de mannen werd de Limburger en collega-Hammer Jelle Geens uitgeroepen tot triatleet van het jaar.  

Gerelateerd nieuws

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

  • Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

    Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

  • Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

    Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn