Leerlingen van GBS Molenstede bij Diest kunnen morgen opnieuw naar school

Leerlingen van GBS Molenstede bij Diest kunnen morgen opnieuw naar school

Leerlingen van GBS Molenstede bij Diest kunnen morgen opnieuw naar school

De Basisschool in Molenstede bij Diest kan morgen opnieuw open gaan. Vandaag en gisteren moest de school gesloten blijven, omdat er asbest gevonden werd op de speelplaats. Wellicht gebeurde er een fout tijdens de verbouwingswerken aan het oude gebouw. De school is vandaag gereinigd door een gespecialiseerde firma. Na nieuwe controles van de asbestdeskundige blijkt nu dat er geen gevaar meer is. De leerlingen kunnen morgen dus gewoon weer naar school. 

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

    Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."