Leuven is gaststad voor Open Monumentendag: "Stadhuis als blikvanger"

Leuven is gaststad voor Open Monumentendag: "Stadhuis als blikvanger"

Leuven is gaststad voor Open Monumentendag: "Stadhuis als blikvanger"

Leuven zal op 8 september de gaststad zijn voor de Open Monumentendag. Het is nog maar de tweede keer dat er met een gaststad wordt gewerkt, vorig jaar was dat Sint-Niklaas. De gaststad wordt door de organisator Herita extra in de kijker gezet en ook vandaag was er al iets te beleven in Leuven. 120 mensen die de open monumentendag mee organiseren kwamen op inspiratiedag. Het thema dit jaar is 'En Route!'

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"