Leuven op shortlist voor Beste Europese Bestemming, naast Praag, Londen en Rome

Leuven op shortlist voor Beste Europese Bestemming, naast Praag, Londen en Rome

Leuven op shortlist voor Beste Europese Bestemming, naast Praag, Londen en Rome

Leuven is geselecteerd als één van de 20 beste toeristische bestemmingen in Europa door European Best Destination, een reiswebsite over Europa. Elk jaar mogen bezoekers van de website stemmen op de beste reisbestemming, en nu zit Leuven dus in de shortlist van 20 steden.


European Best Destination beschrijft Leuven als een pittoreske stad en de ideale bestemming voor een spannende city trip. Leuven heeft veel te bieden qua erfgoed, cultuur, kunst én bier, en de stad is volgens European Best Destinations ook erg hip en trendy in een historische setting. Wie wil stemmen op zijn favoriete bestemming kan dat tot 10 februari via de website. Leuven neemt het op tegen steden als Rome, Londen, Praag, Amalfi en Athene. 

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

    Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

  • Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

    Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot