Leuvens bedrijf ontwikkelt chatrobot om kiezers te helpen bij Vlaamse verkiezingen

Leuvens bedrijf ontwikkelt chatrobot om kiezers te helpen bij Vlaamse verkiezingen

Leuvens bedrijf ontwikkelt chatrobot om kiezers te helpen bij Vlaamse verkiezingen

Het Leuvense bedrijf Data Minded heeft een chatrobot ontwikkeld die je kan helpen om een keuze te maken bij het stemmen. Met de Regeringsrobot kan je alle beslissingen van de Vlaamse overheid opzoeken, en zo gemakkelijk nagaan of politici hun beloftes uit het regeerakkoord zijn nagekomen of niet. Zo wil het bedrijf kiezers objectieve informatie aanbieden, om zelf een beslissing te maken.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiƫnten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"