Leuvense professor Paul Broos op 78-jarige leeftijd overleden

Leuvense professor Paul Broos op 78-jarige leeftijd overleden

Leuvense professor Paul Broos op 78-jarige leeftijd overleden

De Leuvense professor Paul Broos is op 78-jarige leeftijd overleden. De medische wereld verliest zo een man met grote verdiensten. Paul Broos was tijdens z'n carrière onder meer actief aan de KU Leuven en als diensthoofd Heelkunde en Traumatologie van het UZ Leuven. Broos leidde duizenden studenten geneeskunde en verpleegkunde op, bij velen liet hij een onuitwisbare indruk na.


­


Later meer.

Gerelateerd nieuws

 • 29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

  29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."