Leuvense studenten geven vanaf maandag massaal bloed tijdens Bloedserieusweek van het Rode Kruis

Leuvense studenten geven vanaf maandag massaal bloed tijdens Bloedserieusweek van het Rode Kruis

Leuvense studenten geven vanaf maandag massaal bloed tijdens Bloedserieusweek van het Rode Kruis

Vanaf maandag kunnen Leuvense studenten opnieuw bloed geven tijdens de Bloedserieusweek. Dat is een halfjaarlijkse bloedinzameling van het Rode Kruis, in samenwerking met de Leuvense studenten. De inzameling duurt vier dagen. In totaal verwacht het Rode Kruis dat er zo'n 2000 studenten bloed komen geven. Wie interesse heeft kan maandag en dinsdag terecht in het stadion van OH Leuven. Op woensdag en donderdag vindt de bloedinzameling plaats in het gymnasium van de KU Leuven.

Gerelateerd nieuws

 • Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

  Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

 • Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

  Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

 • 29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

  29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"