Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Komend weekend is het opnieuw tijd om onze loopschoenen aan te trekken voor de traditionele levensloop ten voordele van de Stichting tegen kanker. Omdat het een olympisch jaar is en het het tiende jaar is dat Levensloop Leuven bestaat, had de organisatie iets speciaals in petto. In Halen vertrok vanmorgenvroeg een fakkel richting Leuven. 
De fakkel werd doorgegeven via een estafette van leerlingen van het Heilig Hart Instituut in Heverlee. Zij liepen 42 kilometer richting het Kasteel van Arenberg. De nieuwe locatie waar de levensloop komend weekend zal plaatsvinden.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiƫnten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"