Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Levensloopfakkel komt aan in Leuven voor het weekend: "Dit maakt me warm vanbinnen"

Komend weekend is het opnieuw tijd om onze loopschoenen aan te trekken voor de traditionele levensloop ten voordele van de Stichting tegen kanker. Omdat het een olympisch jaar is en het het tiende jaar is dat Levensloop Leuven bestaat, had de organisatie iets speciaals in petto. In Halen vertrok vanmorgenvroeg een fakkel richting Leuven. 




De fakkel werd doorgegeven via een estafette van leerlingen van het Heilig Hart Instituut in Heverlee. Zij liepen 42 kilometer richting het Kasteel van Arenberg. De nieuwe locatie waar de levensloop komend weekend zal plaatsvinden.

Gerelateerd nieuws

  • Ook tweede minderjarige verdachte van steekpartij aan station van Leuven opgepakt

    Ook tweede minderjarige verdachte van steekpartij aan station van Leuven opgepakt

  • Joost Klein fans al vanaf 7u20 op Oude Markt: "De energie die hij uitstraalt is speciaal"

    Joost Klein fans al vanaf 7u20 op Oude Markt: "De energie die hij uitstraalt is speciaal"

  • Jongeren uit Linden brengen week door met jongeren uit het Duitse, Nederlandse, Spanse, Oostenrijkse en Franse Linden: "Leuk om vrienden te maken uit andere landen"

    Jongeren uit Linden brengen week door met jongeren uit het Duitse, Nederlandse, Spanse, Oostenrijkse en Franse Linden: "Leuk om vrienden te maken uit andere landen"

  • Zomertip - Fietsen langs Kastelen

    Zomertip - Fietsen langs Kastelen

  • Beerschot komt nog te vroeg voor Ikwuemesi, Óscar García (OH Leuven) over mogelijke interesse Barcelona: "Ik focus op zaterdag"

    Beerschot komt nog te vroeg voor Ikwuemesi, Óscar García (OH Leuven) over mogelijke interesse Barcelona: "Ik focus op zaterdag"