Man verliest controle over zijn stuur en belandt in gracht aan Dijk in Testelt

Man verliest controle over zijn stuur en belandt in gracht aan Dijk in Testelt

Man verliest controle over zijn stuur en belandt in gracht aan Dijk in Testelt

In Testelt is aan brasserie De Spellehut om kwart over tien vanochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een bestuurder die uit de richting van de visvijver kwam, verloor ter hoogte van het restaurant de controle over zijn stuur.  De man ramde eerst 2 panelen van het terras van De Spellehut, daarna de boot die voor de brasserie staat om uiteindelijk in de gracht aan de overkant van de straat te eindigen. Hij is naar het ziekenhuis afgevoerd maar verkeert niet in levensgevaar. Het restaurant was nog niet open, er zaten dus geen klanten op het terras. Hoe het ongeval juist is kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. Volgens ooggetuigen werd de man onwel. De baan was door het ongeluk een tijdje afgesloten, tegen de middag kon het verkeer er weer vrij door. 

Gerelateerd nieuws

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

  • Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

    Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

  • Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

    Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn