Meer namen voor M-IDZOMER in Leuven bekendgemaakt

Meer namen voor M-IDZOMER in Leuven bekendgemaakt

Meer namen voor M-IDZOMER in Leuven bekendgemaakt

Met Suzanne Vega, José González en DAAN zijn de headliners van M-IDZOMER al even gekend. Vandaag lost het Leuvense festival nieuwe namen. Marble Sounds geeft de aftrap op 27 juli. Alela Diane warmt op voor Suzanne Vega, op de laatste dag van het festival. Calicos wordt toegevoegd aan de line-up van zaterdag 29 juli. M-IDZOMER vindt plaats van 27 juli tot en met 30 juli in de binnentuin van Museum M in Leuven. Dagtickets kosten 36 euro. Voor 117 euro kan je van vier dagen festival genieten.  

Gerelateerd nieuws

 • Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

  Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

 • OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

  OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

 • Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

  Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

 • Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

  Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

 • Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?

  Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?