Met de voeten uit het raam: Drive-in Cinema in Scherpenheuvel is groot succes

Met de voeten uit het raam: Drive-in Cinema in Scherpenheuvel is groot succes

Met de voeten uit het raam: Drive-in Cinema in Scherpenheuvel is groot succes

Scherpenheuvel-Zichem organiseert elk jaar aan het begin van de zomer een filmavond voor z'n inwoners. Dit jaar moest die door corona wat anders verlopen dan anders. Maar met een drive-in cinema vond de stad dé perfecte oplossing om elk gezin in zijn eigen bubbel te laten genieten van de film. En de bezoekers maakten het - elk in hun eigen auto - erg gezellig.

Gerelateerd nieuws

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

  • Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

    Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

  • Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

    Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn