Minister Koen Geens als fruitplukker?

Minister Koen Geens als fruitplukker?

Minister Koen Geens als fruitplukker?

Ook onze ministers hebben in de zomer wel eens een vakantiejob. Minister van Justitie Koen Geens plukte vanmiddag mee peren in Fruitbedrijf Vanhellemont in Meensel-Kiezegem. Maar hij overweegt zeker geen carrièreswitch. Koen Geens werd er uitgenodigd door de Boerenbond. Tijdens de zogenoemde zomerstages brengt de organisatie ministers en boeren dichter bij elkaar. Voor haar is het belangrijk dat politici uit hun ivoren toren komen en zelf de handen uit de mouwen steken. Zo leren ze beter wat er leeft bij de Vlaamse landbouwers. Voor Minister Geens was het een dag zwoegen en zweten. Hij sprak dan ook vol lof over het Brabantse bedrijf en haar peren.

Gerelateerd nieuws

  • LIVE: "Wij waren verrast en eigenlijk heel de regio"

    LIVE: "Wij waren verrast en eigenlijk heel de regio"

  • Enkele straten in Tielt-Winge afgesloten door modderstroom en gladde wegen: omleiding voorzien

    Enkele straten in Tielt-Winge afgesloten door modderstroom en gladde wegen: omleiding voorzien

  • CD&V en Groen trekken samen naar de kiezer in Tielt-Winge als CD&V+Groen: Ook Tom Werner, huidig fractieleider voor N-VA, maakt de overstap

    CD&V en Groen trekken samen naar de kiezer in Tielt-Winge als CD&V+Groen: Ook Tom Werner, huidig fractieleider voor N-VA, maakt de overstap

  • Brandweer moet meerdere keren uitrukken voor brand in boomgaard in Meensel-Kiezegem: Tuinafval in brand gestoken

    Brandweer moet meerdere keren uitrukken voor brand in boomgaard in Meensel-Kiezegem: Tuinafval in brand gestoken

  • Oud-burgemeester van Tielt-Winge Remigius Morren krijgt "struikelsteen": "Teken om slachtoffers van de nazi's te herdenken"

    Oud-burgemeester van Tielt-Winge Remigius Morren krijgt "struikelsteen": "Teken om slachtoffers van de nazi's te herdenken"