Moeders worden in de bloemetjes gezet op moederdag: "Heb alles aan haar te danken"

Moeders worden in de bloemetjes gezet op moederdag: "Heb alles aan haar te danken"

Moeders worden in de bloemetjes gezet op moederdag: "Heb alles aan haar te danken"

Als je het vergeten bent, dan heb je waarschijnlijk een probleem. Want het is vandaag moederdag, de jaarlijkse dag waarop we onze mama's in de verf zetten. Een bloemetje, een kaartje of een bezoek aan een restaurant, het zijn maar enkele van de vele dingen die je kan doen om je moeder te bedanken voor de goede zorgen. Ook in Diest hebben heel wat partners en kinderen hun handen uit de mouwen gestoken.

Gerelateerd nieuws

 • 10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

  10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

 • Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

  Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

 • Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

  Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

 • Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

  Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

 • Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"

  Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"