Niet voor iedereen dicht bij de deur, maar dan toch vaccinatiecentrum in Oud-Heverlee

Niet voor iedereen dicht bij de deur, maar dan toch vaccinatiecentrum in Oud-Heverlee

Niet voor iedereen dicht bij de deur, maar dan toch vaccinatiecentrum in Oud-Heverlee

Als allerlaatste in onze regio hebben ze moeten wachten, maar de inwoners van Bierbeek, Lubbeek, Huldenberg en Oud-Heverlee weten eindelijk waar ze naartoe moeten voor hun vaccinatie. 't Is evenementenhal De Roosenberg aan de Zoetwaters in Oud-Heverlee geworden. En dus géén aansluiting voor Huldenberg bij het vaccinatiecentrum in Overijse, of voor de andere drie gemeenten bij de Brabanthal, zoals eerder voorgesteld. De vier gemeenten zullen samen een voervoersregeling op poten zetten én financieren om wie minder mobiel is toch tot in De Roosenberg te krijgen.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

    Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

  • Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

    Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot