Olympische hoop uit Leuven geraakt niet voorbij kwalificaties

Olympische hoop uit Leuven geraakt niet voorbij kwalificaties

Olympische hoop uit Leuven geraakt niet voorbij kwalificaties

Op de Olympische spelen in Tokio, waar twee Leuvenaars helaas hun Spelen hebben moeten afronden dit weekend. Over en uit was het voor Polsstokspringer Ben Broeders uit en voor de Hanne Claes, die de 400 meter horden liep. Allebei stranden ze in de kwalificaties.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

    Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

  • Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

    Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot