Peter Willems (ex-OHL) wordt nieuwe baas van Belgische scheidsrechters

Peter Willems (ex-OHL) wordt nieuwe baas van Belgische scheidsrechters

Peter Willems (ex-OHL) wordt nieuwe baas van Belgische scheidsrechters

Voormalig Oud-Heverlee Leuven-CEO Peter Willems wordt de nieuwe baas van de scheidsrechters. Willems krijgt als directeur de opdracht om de werking van de scheidsrechters verder te professionaliseren en vooral het niveau van de arbitrage te verhogen. Willems zal ook mee bepalen welke scheidsrechters, welke matchen fluiten aan de hand van data. De voorbije weken lag de arbitrage in de hoogste voetbalklasse zwaar onder vuur, onder meer na enkele dubieuze VAR-interventies. Willems moet daar nu verandering in brengen. In september vertrok hij nog als CEO bij OH Leuven, na een periode van bjina vijf jaar bij de club.

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"