Petra Vanlommel en Thomas Salaets worden co-lijsttrekkers van Groen in Aarschot

Petra Vanlommel en Thomas Salaets worden co-lijsttrekkers van Groen in Aarschot

Petra Vanlommel en Thomas Salaets worden co-lijsttrekkers van Groen in Aarschot

Petra Vanlommel en Thomas Salaets trekken de lijst van Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober in Aarschot. Opvallend, ze doen dat als co-lijsttrekkers, naar eigen zeggen omdat ze erg complementair zijn. Vanlommel vind je op plaats 1 terug. Ze is al sinds 2018 lid van de gemeenteraad en werkt als ruimteweer-deskundige bij het KMI in Ukkel. Ook Salaets zetelt al zes jaar in de Aarschotse gemeenteraad. Hij neemt plaats twee van de lijst in, en is kinderarts in het UZ Leuven. Bij de vorige verkiezingen behaalde de partij 11,8% van de stemmen. Groen was toen de vierde grootste partij van Aarschot.

Gerelateerd nieuws

 • Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

  Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

 • Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

  Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

 • De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

  De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

 • Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

  Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

 • Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"

  Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"