Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

De politiezone Demerdal waarschuwt voor oplichters nadat een man op de Hoensberg in Scherpenheuvel-Zichem is opgelicht. Een man uit Leuven was er aan een huis aan het werken toen een auto met Nederlandse nummerplaat voor de deur stopte. De bestuurder wilde hem werkmateriaal verkopen, onder meer een messenset, schroevendraaiers en een boormachine. De verkoper zei dat hij onderweg was naar de luchthaven en geld nodig had. Volgens hem verkocht hij het materiaal met een fikse korting, in totaal voor 500 euro. In realiteit is het materiaal een pak minder waard en is de werkman dus opgelicht. De politie zegt om in dit soort situaties altijd extra waakzaam te zijn.

Gerelateerd nieuws

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

  • Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

    Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"